|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Klatresteder

Siurana

Spansk klatre sted 1½ times kørsel syd for Barcelona. Super fed klatring på orange kalksten. Det er mest vertikalt, let overhængende og meget på crimps. Det er graderet svært, så når du bagger din første 7b, så holder den 7b! Der er ruter fra 5c til 9a. Der er en super campingplads med alt fra telt, til lejlighed, til hytte og en lille bar med mad og drikke til rimelige priser. I byen nedenfor bjerget er der en lille by, Cornudella, hvor man kan købe det mest nødvendige. Der er også en LILLE klatrebix, som udfører Europas bedste reforsåling af dine yndlingssko. På hviledagen er et smut til Barcelona en oplagt mulighed og så er der Tarragona, en virkelig flot og hyggelig by, som oftest bliver overset pga af Barna. Du kan klatre hele året, men forår og efterår er mest oplagt! 


Kjuge

Nordens Fontenbleau, det er noget mindre, men af høj kvalitet. Det er granit og svært. Mange små crimps, sloper og meget teknisk. Regn med at du går langt ned i sværhedsgrad og at det tager et par gange at få et overblik og forstå klatringen. Det er et smukt naturreservat og tilgangen er super nem. Meget børnevenligt og KUN 1½ time fra København. Husk crashpads!


Kullen

Rigtig godt begyndersted, hvis du vil sætte dine egne sikringer eller klatre topreb. Det kræver du kan lave en standplads og kan placere egne kiler. Det er granit og klatringen er lidt ujævn. Det er tilgengæld meget smukt og om sommeren er en dukkert i havet en oplagt mulighed. Det er IKKE muligt at overnatte på Kullen, men der er en glimrende campingplads lidt før Mølle.


Gøteborg

Scandinavisk klatreguf. Super kvalitet på rå granit og her holder graderingerne. Der er mange små klatrespots spredt ud over Gøteborgs omegn. Bl.a. Seglora, Aspen, Viks Kile, Gubben i berget og Tjørnbro.


Railay

KlatreParadis!!! Det kan godt være at det er lidt for varmt og at klippen er en smule poleret, men F... det! Du klatre fra stranden, med det tyrkisblå hav klar til at hoppe sveddryppende i, pina colada og lækker Thaimad til ingen penge, dykning, templer og strandhygge til hviledagene. Det er svært at brokke sig. I love it! Du flyver til Bangkok eller Krabi. Fra Krabi tager du en longtailboat til Railay.


Monserrat

Så er der dømt eventyr! Det ligger en lille time fra Barcelona i tog og så tager du en lille kabelbane op på bjerget. Herfra er der en lille time op til et lille refugie. Der er ikke noget andet end det, smuk natur og fed klatring. Her er alt fra korte sportsklatreruter, til multipitch, ruter på eget gear og lange boltede ruter. Det foregår på kalk eller konglomerat.


Monsant

Så er der dømt pockets. Rigtig flot kalkstensklippe ca 2½ time fra Barcelona og 40 min fra Siurana. Det er typisk lidt sværere ruter på 30-40 m med masser af pockets. Der er en god hike på en ½ times tid op til klippen.


Fontenbleau

Bouldersted number 1. Her er klatring til 3 liv og det er nemt, kvalitet og sjovt. Det ligger 1½ time fra Paris og der er super fede camping muligheder. Her er noget for alle om du er 3, 10, 35 eller 68 år. Parisserne kalder den for kærlighedsskoven og tager tit ud og nyder skønheden i weekenden. Hviledagen kan f.eks. bruges i Paris, en kanotur på floden eller et besøg i en af de små gamle franske byer. Fontenbleau by byder på det meste og så kan du jo lige tjekk Napoleons sommerresidens.


RockLands

Syd Afrikansk boulder sted. Super kvalitet på lækker kalksten. 


Joshua Tree

Så skal du til at bruge de små fusser. National park 5 timer fra L.A. indlands. Det er unikt, smukt, varmt og så er det SLABheaven/hell. Der er masser af god bouldering og her er "Gunsmoke" en must. 


Kalymnos

Her er klatrerer mere end velkomne. En lille græsk ø der har gjort klatring til deres levevej. Det er dejlig kalksten du klatre på og kvaliteten af ruterne er meget høj. Der er klatring til alle.


Kategorier på sider:

Rejseforsikring Rejser og Ferie Skiferie Klatring Ferie i Danmark Aktiv diverse Gode råd om vandring i Danmark Sportsudstyr Klatresteder Rejsebøger Vildmarksliv Vandreruter i Danmark Dykkerrejser Gode råd til kanoturen
 
 
 Du er her: Aktiv - Rejser Aktiv - - Hvad er Aktiv en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.